## **Course Agenda**

Course Agenda				
Summit Series 6 - Women of Water				
Wednesday, February 10, 2021				
Start Time	End Time	Title	Time	Speaker
8:30am	8:40am	Welcome and Opening Remarks	10 min	Lara Kammereck, PE, PMP
8:40am	8:55am	WEF's Leadership and Initiative for Diversity	15 min	Lynn Broaddus, PhD, MBA
8:55am	9:35am	Taking Action on Your Own Behalf	40 min	Stephanie Smith, MA
9:35am	10:15am	Stepping in and Stepping up: Equity in Action	40 min	Nicki Pozos, PHD, PE, Jesse Maran
10:15am	10:30am	Break	15 min	
				Moderators: Kimberly Kelsey, Kelsey Hu.
		Panel Discussion: Women in the		Speakers: Lorraine Patterson, Pamela
10:30am	11:15am	Water/Wastewater Industry	45 min	Randolph, Jilma Jimenez, Sherrill Doran
11:15am	11:30am	Close: PNCWA 2020 Woman of the Year	15 min	Nora Curtis